dinsdag 10 oktober 2017

Tablet case

Onlangs heb ik een tablet aangeschaft. Geen overbodige luxe want een tijdje geleden is onze computer kapot gegaan. Aangezien de rest van het gezin een eigen laptop heeft mist niemand de computer behalve ik dus. Zonder computer ben je tegenwoordig heel onthand en ik kan ook niet alles op mijn telefoon regelen. Met de tablet heb ik een toetsenbord gekocht en een hoesje om alles veilig in op te bergen. Een heel keurig hoesje maar wel een beetje saai. Ik besloot een eigen en veel minder saaie hoes te maken om mijn tablet in op te bergen. En nu zit de tablet dus nog steeds veilig opgeborgen in de saaie hoes maar daaroverheen zit een heel coole (zeg je dat nog tegenwoordig?) hoes.Ik weet niet of anderen dat ook hebben maar alles ging heel voorspoedig tot ik bijna klaar was. Het was verdorie of de duvel ermee speelde want plotseling ging alles mis. De draadspanning was opeens niet goed, aan de achterkant kreeg ik een kluwe draad, de naald ging kapot enzovoort. Maar goed, uiteindeljk is het gelukt en ik ben best tevreden met het resultaat.
Ik heb voor deze hoes een collage gemaakt van zogenaamde ugly's. Nou ja, zo noem ik ze liefdevol. Stofjes die ik bedrukt heb, probeersels maar ook stoffen die ik gebruikt heb om stempels en kwasten op schoon te maken. En weet je wat, dat zijn uiteindelijk vaak de leukste stoffen zeker als je ze combineert met elkaar. Het ziet er heel artistiek uit!
Nou tot de volgende keer maar weer. Het is hoog tijd om mij te gaan bezighouden met wat huishoudelijke taken. Time flies when you're having fun!