donderdag 5 oktober 2017

Een leeg nest

Arme kinderen.
Vorig jaar toen mijn zoon uit huis ging heb ik al mijn dozen met stof , wol en andere "troep" op zijn kamer geparkeerd. Vlak daarna heeft mijn man een grote snijtafel voor mij in elkaar gezet. Toen leek zijn kamer opeens wel erg vol.
Deze zomer is mijn dochter vertrokken en toen bedacht ik dat haar kamer wel erg leeg leek. Het leek mij een goed idee om de dozen wat te verdelen over de kamers zodat beide kamers er wat gezelliger uitzagen. Wel zo leuk als de kinderen thuis zijn. Zo gezegd zo gedaan en ja dat zag er inderdaad veel beter uit. 
Toen bedacht ik dat het wel zo handig is om de verf en tekenspullen apart te houden dus uiteindelijk heb ik nu dus een textiel kamer en een verfkamer.


En zo ga je van een klein tafeltje in de woonkamer naar heel veel ruimte op de bovenverdieping. De bovenste foto is de textiel afdeling en de foto daaronder de knutsel kamer.Nog een paar foto's van mijn recente experimenten. Probeersels voor mijn art journal.

De laatste tijd heb ik mij veel verdiept in mixed media. Ik heb veel gehad aan de youtube filmpjes van onder andere Maremismallart, Jane Davies en Carolyn Dube.
Maremismallart vanwege haar inspirerende en motiverende manier van doen. Ze geeft je echt het idee dat je het ook kan. Jane Davies vanwege haar experimentele manier van werken en  Carolyn Dube omdat ze je eraan herrinnert dat het allemaal niet zo ernstig is en je aanspoort om gewoon te proberen en tja te spelen. We're not solving world issues here we're just playing zegt ze dan ook vaak en dat is natuurlijk ook zo.

Al met al heb ik er maar druk mee en dus heb ik gelukkig geen last van een leeg nest syndroom. Opvoeden doen we nog een beetje maar dan op afstand.
Nou, beste mensen. De wind raast om het huis en droog is het ook al niet. Gelukkig ben ik vanochtend al met de honden naar het bos geweest dus die hoeven straks alleen nog even in de tuin voor ze te eten krijgen. Ze hebben vooralsnog geen haast geloof ik.

Tot de volgende keer en have fun and play!